La nostra cuina en Manresa

Contacte

La nostra cuina

El que t'oferim a Restaurant La Cuina és, sobretot, una cuina de qualitat. Per això és imprescindible partir d'uns ingredients també de bona qualitat. Considerem que aquest és l'autèntic secret perquè tots els nostres plats conservin tot el seu bon gust. I gràcies a això, cada vegada més persones vénen a Manresa a conèixer-nos. Oferiu-un tipus de cuina mediterrània i, a més, una cuina catalana tradicional. Les dues elaborades només productes de qualitat. També tenim altres especialitats com les que li expliquem a continuació. peixos Encara som especialistes en marisc, la veritat és que a Restaurant La Cuina també tenim una àmplia selecció de peixos. No dubtis a consultar la carta per conèixer-los tots o, si ho prefereixes, també pots preguntar als nostres cambrers perquè et donin més informació.

Bacallà a la Manresana

És un plat típic de Manresa, la localitat on ens trobem situats. Va acompanyat de patates i all i oli . En algunes de les seves versions també pots trobar espinacs, panses, pinyons, prunes seques i ou. Per descomptat el nostre ingredient estrella, el bacallà, ha de ser de la màxima qualitat possible per aconseguir un sabor inconfusible.

Arròs negre

A la nostra carta també va a trobar el nostre típic arròs negre. El preparem a moment, com tots els nostres plats, per tal de poder servir-lo amb el seu màxim de sabor. Si el teu són els arrossos i aprofites qualsevol ocasió per prendre'ls, llavors l'has de provar.

Entrecot a el cafè de París

Entrecot a el cafè de París És un entrecot amb una salsa que es diu així i a la qual també se la coneix com mantega. Està elaborada amb diferents espècies i herbes que es barregen en una base de mantega. El nom es deu a a el restaurant que va popularitzar aquest plat, el Cafè de París, a Ginebra. Et ve de gust provar-ho? No dubtis a demanar-nos-.

Menú diari

Com ja t'hem comentat anteriorment, en Restaurant La Cuina tenim un menú diari que consta d'un primer plat, un segon, postres, beguda i pa. A més, si no tens molta gana, també pots demanar el mig menú que inclou el mateix però amb un sol plat.

Contacta amb nosaltres i demana la teva cita

© 2022 Restaurant La Cuina Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL