Restaurant La Cuina a Manresa

Contacte

El nostre restaurant

Restaurant La Cuina és un restaurant i marisqueria que trobaràs situat a Manresa, Barcelona. Ens hem especialitzat en marisc fresc i de qualitat, encara que tampoc ens oblidem de les carns i les verdures. Oferim varietat de tots ells amb l'objectiu de que els nostres clients puguin escollir el que més els vingui de gust prendre. Si hi ha alguna cosa que ens defineix això és la qualitat amb la que preparem tots els nostres plats. I ho fem així perquè volem oferir sempre el millor i amb tot el seu sabor. restaurant climatitzat Tot el nostre local està climatitzat, el que significa que sempre va a poder gaudir d'una temperatura tant a l'estiu com a l'hivern. Intentem aconseguir un ambient en el qual es pugui estar i en què els nostres clients ni passin fred per l'aire condicionat, ni massa calor per la calefacció.

Celler

A Restaurant La Cuina comptem amb un celler on guardem amb molta cura els nostres millors vins, caves i altres begudes. La idea és conservar-los a una bona temperatura perquè, en el moment de prendre'ls estiguin perfectes. T'agradaria conèixer tots els tipus que tenim? L'única cosa que has de fer és preguntar a el personal de sala i aquest t'informarà.

Bodega

En Restaurant La Cuina contamos con una bodega donde guardamos con mucho mimo nuestros mejores vinos, cavas y demás bebidas. La idea es conservarlos a una buena temperatura para que, en el momento de tomarlos estén perfectos. ¿Te gustaría conocer todos los tipos que tenemos? Lo único que tienes que hacer es preguntar al personal de sala y este te informará.

Menú del dia

Oferim menú del dia entre diari en el qual trobaràs diversos plats de primer (que aniran variant en funció de la temporada), diversos de segon i postres. La beguda està inclosa. També tenim mig menú (un plat, beguda, pa i postres) i plats per a nens.

Servei de reserva

Per tal de que puguis assegurar-te una taula, des de Restaurant La Cuina t'aconsellem que facis la teva reserva el més aviat possible, més encara si aneu a ser un grup nombrós. D'aquesta manera sabràs que no tindràs cap problema a trobar el teu lloc.

Targeta de crèdit

Acceptem el pagament en diferents modalitats. Pots fer-ho en metàl·lic o, si ho prefereixes, també amb targeta de crèdit. Consulta al nostre personal de sala qualsevol dubte que tinguis perquè te la puguem resoldre.

Saló privat

Tenim un saló privat especialment pensat per acollir grups grans. La idea és que pugueu estar més tranquils i còmodes. Si vols reservar aquest espai, l'únic que has de fer és posar-te en contacte amb nosaltres i dir-nos el nombre de persones que aneu a ser

Especialitat en mariscs

Tenim molta varietat, tots ells frescos. L'hi preparem a el moment perquè el pugui degustar de seguida. Conegui tots els tipus que tenim a la nostra carta i demani el que més li vingui de gust.

Vine a conèixer el restaurant. T'esperem!

© 2022 Restaurant La Cuina Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL